Bilete de avion gratuite pentru copii, de 1 iunie. Cum poti intra in posesia lor

/ / Modificat: 2024-05-28
Bilete de avion gratuite pentru copii, de 1 iunie. Cum poti intra in posesia lor

 

Cu ocazia Zilei Copilului, compania Tarom organizeaza ziua portilor deschise si ofera copiilor bilete de avion gratuit. Parintii isi pot duce copiii sa viziteze o aeronava a companiei si pot primi bilete gratis pentru cei mici, cu o conditie.

Tarom ofera bilete de avion gratis copiilor

De 1 iunie, compania nationala Tarom organizeaza ziua portilor deschise, in incinta Hangarului Tarom si a platformei aferente. Toti cei care doresc sa participe, copii si adulti, sunt asteptati sambata, 1 iunie, in intervalul orar 10:00 - 16:00, intrarea fiind gratuita.

Copiii pot vizita aeronava si pot face fotografii, avand acces inclusiv in cabina de pilotaj. De asemenea, se vor intalni cu personal din domeniul aviatiei si vor afla informatii despre cum functioneaza avioanele. 

Cu ocazia Zilei Copilului, micutii care nu au implinit inca 11 ani vor avea parte si de bilete de avion gratuite. Parintii trebuie sa achizitioneze bilete pe data de 1 iunie, pentru orice data de calatorie din viitor, iar gratuitatea se aplica pentru copii, cu conditia sa fie cumparat si macar un bilet de adult.

Tot in cadrul zilei portilor deschise de la Tarom, cei mici pot interactiona cu un agent in cadrul unui ghiseu, pentru a vedea cum se face check-in-ul. 

FOTO: Freepik

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri 1 Iunie copii Transport gratuit

Articole recomandate

Citeste si despre