Amalia Enache, despre tatal fetitei sale: “cel mai bun tata posibil pentru copilul meu”

/ / Modificat: 2022-04-17
Amalia Enache, despre tatal fetitei sale: “cel mai bun tata posibil pentru copilul meu”

Amalia Enache a facut primele declaratii despre tatal fetitei sale si, respectiv, partenerul ei de viata.

Celebra prezentatoare a stirilor de la PRO TV Are o fetita pe nume Alma, in varsta de aproape 6 ani. Cu toate acestea, vedeta si-a tinut viata privata departe de privirile curiosilor, prin urmare nimeni nu stie nimic despre barbatul din viata acesteia.

De curand insa, Amalia Enache a vorbit despre tatal fetitei sale, si partenerul ei de viata, Claudiu Anghel (make-up artist de profesie), in cadrul podcastului lui Mihai Morar, Fain si Simplu.

“Este cel mai bun tata posibil pentru copilul meu”

Amalia Enache si Claudiu Anghel reprezinta unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Descrierea pe care a facut- Amalia pentru barbatul de langa ea, este o adevarata declaratie de dragoste.

“Eu am stiut foarte clar cine este cel mai bun om din lume pe care-l cunosc. Cine este cel mai bun tata posibil pentru copilul meu si cu cine am asa o legatura sufleteasca, dumnezeiasca. Prioritatea este interesul copilului meu. Daca sunt bun pentru copilul meu, sunt un om bun pentru lume. Ea e cea mai importanta”, s-a declarat Amalia Enache.

Aceasta a vorbit si despre motivul pentru care nu vrea sa-si faca viata privata publica. 

“Supraexpunerea unor povesti intime cred ca ar putea afecta copilul. Eu sunt omul iubirilor mistuitoare, foarte puternice. Dar nu intotdeauna din aceste iubiri se poate naste o iubire pe viata. Copilul il faci cu acel om in care ai cea mai mare incredere din lume. Ca niciodata nu va trada binele suprem al copilului pentru alte lucruri. Asa am simtit eu. Si nu in toate iubirile mele mistuitoare am simtit ca ar putea fi o treaba pe viata”, a explicat Amalia Enache.

FOTO: cancan.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Amalia enache

Articole recomandate

Citeste si despre