Copilul meu a urlat incontinuu in avion, pe toata durata zborului. Experienta de cosmar prin care a trecut o mamica in timpul unei calatorii

| | Actualizat: 2024-07-22 15:31:44

O mamica a povestit experienta traumzatizanta prin care a trecut cu copilul sau in varsta de 4 luni in timpul unei calatorii cu avionul. Jess Spaulding, o cantareata celebra, caci despre ea este vorba, a postat un clip pe retelele de socializare in care a dezvaluit cat de greu i-a fost si ca micuta ei a plans 3 ore incontinuu in avion.

Videoclipul a devenit viral si a strans pana acum peste 26 de milioane de vizualizari.

"Tocmai am ajuns la aeroport, calatoresc singura cu copilul meu de patru luni!", si-a inceput tanara mamica dezvaluirea.

Jess a marturisit ca experienta cu avionul a fost una de cosmar, caci fetita ei nu s-a putut opri din plans 3 ore, cand a durat intreaga calatorie.

De-a lungul videoclipului, care este marcat cu timpi, bebelusul ei scoate un tipat continuu si patrunzator, in timp ce Jess incearca sa il linisteasca leganandu-l, mangaindu-l pe spate si sarutandu-i fruntea.

In legenda postarii, Jess a adaugat un context suplimentar: "Am devenit din ce in ce mai invinsa :(.

"Aceasta postare nu este menita sa sperie pe nimeni sa nu zboare cu copilul. Este doar pentru a arata ca uneori nu ai cu adevarat NICIUN CONTROL asupra plansului copilului tau.

"Atat de multi oameni de aici stiu Charlotte este un copil fericit care nu plange. Acestea fiind spuse, uneori exista momente in care puteti incerca TOTUL si ei pur si simplu nu se opresc. Am vrut sa postez asta pentru a reaminti mamelor care trec prin asta. Nu ai facut nimic gresit si nu esti o mama rea.

"Ramaneti puternice mame!!!"

Cu toate ca Jess a cerut empatie pentru astfel de cazuri, internautii nu au fost deloc amabili in comentarii.

"Sa zbori cu un copil este o nebunie", a spus unul dintre ei.

Un altul a scris: "Acesta este cosmarul meu ca pasager".

"Are nevoie de o papusa ca sa o linisteasca", a spus un al treilea, in timp ce altii au criticat faptul ca Jess filma in loc sa isi consume toata energia incercand sa isi linisteasca bebelusul.

"Pasul 1, pune telefonul jos!", a scris cineva.

Un alt utilizator a intrebat: "Nu inteleg de ce oamenii nu asteapta pana cand copiii au cel putin 10-12 luni pentru a calatori."

"Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la ceilalti! Mai toata lumea are casti. Ei pot fi usor deranjati pentru cateva ore. Concentreaza-te doar pe tine si pe copilul tau!", a insistat unul.

"Acesta este cel mai rau sentiment din lume! Sa nu poti sa-ti opresti plansul copilului! Sper ca pasagerii au fost amabili", a raspuns altul.

Jess a raspuns: "A fost atat de greu!!! Ma bucur sa fiu acasa".

Citeste si despre