Afla mai multe despre simbolurile Wild din sloturi

| | Actualizat: 2024-09-13 09:05:34

Jocurile cu sloturi au fost dintotdeauna printre preferatele amatorilor de vizite la cazinouri, fie ele virtuale sau fizice, tocmai pentru ca sunt atat de facile si de la indemana. Iar noua ne place sa urmarim modul cum acestea continua sa evolueze, fara ca macar sa faca ceva spectaculos, pentru ca lucrurile merg din inertie, fiind vorba despre jocuri atat de usoare, accesibile si satisfacatoare.

Si in ciuda faptului ca sunt cat se poate de la indemana si ca nu ai nevoie sa cunosti prea multe lucruri, mai trebuie sa stii cateva lucruri, inainte sa dai play unei runde de joc, iar aici ne referim la simbolurile care se pot ivi in timpul unei partide.

Printre cele mai populare simboluri se numara simbolurile wild despre care am vrea sa povestim mai jos, cat sa nu mai fie necunoscute despre acestea. Sigur, este important sa stii ca jocurile de pacanele ofera o experienta captivanta, dar ce faci cand ti se ivesc anumite elemente si nu stii ce reprezinta, mai ales daca sunt elemente cheie ce pot contribui la emotiile de pariuri?

Fascinante si cu mare putere de influenta, simbolurile wild sunt nu doar speciale, dar si extrem de puternice, din mai multe puncte de vedere. Poate ca nu au puterea unei oferte precum bonus fara depunere, dar cu siguranta aceasta caracteristica are o mare influenta in ceea ce priveste posibilitati mari de castig.

Ce sunt aceste simboluri

Jocurile de pacanele sunt conditionate la premii exclusiv de simbolurile afisate, mai ales de combinatiile acetora. si tocmai pentru ca sunt atat de importante, simbolurile wild sunt aproape in toate sloturile disponibile, mai ales pentru ca aduc extrem de multe beneficii, dar si pentru ca inlocuiesc alte simboluri (exceptie fac simbolurilor speciale, cum sunt cele scatter sau bonus) si ajuta, astfel, la realizarea combinatiilor castigatoare.

Daca vrei o comparatie, simbolurile wild sunt pentru sloturi ceea ce jokerul este pentru un joc de carti.

Insa nu este vorba doar despre asta, pentru ca acestea au mai multe proprietati care adauga emotii sesiunilor de jocuri. Simbolul wild ofera plati de linie la fel ca orice alt simbol, de obicei fiind cel responsabil pentru cele mai mari plati, iar in multe jocuri, simbolul salbatic actioneaza ca un multiplicator. Cand acest simbol este folosit intr-o combinatie castigatoare, atunci platile obisnuite date in tabelul de plati sunt inmultite cu multiplicatorul specificat.

Ca sa si stii sa beneficiezi de simbolul acesta atunci cand se iveste, este foarte important sa citesti in avans nu doar regulile jocului, cat mai ales termenele si conditiile site-ului accesat. De altfel, tine cont si ca simbolul wild se poate ivi doar pe anumite role, in principiu fie doar pe cele pare, fie doar pe cele impare - in unele situatii, simbolul Wild ar putea acoperi rola in intregime, ar putea declansa reluari ale rotirilor, ar putea multiplica castigurile. Gama de avantaje poate fi mai mare si depinde de jocul la care se face referire.

Nu trebuie sa recunosti cumva acest simbol, decat atunci cand apare, tocmai pentru ca nu are o forma standard sau unica - poate fi un cufar, o imagine, o stea, un logo, iar asta este stabilit in avans in functie de tema slotului (il poti identifica accesand tabelul de plati), deci in stransa legatura cu ideea de inspiratie de filme, aventuri, fantezie, horror, personalitati, muzica etc.

Tipuri de simboluri wild la sloturi

Am stabilit deja ca simbolurile wild pot aduce o multime de beneficii jucatorului, asa ca mai trebuie sa ne familiarizam cu tipurile in care aceste functii sunt disponibile - amintim aici despre urmatoarele:

  • simboluri wild clasice sunt cele care se ivesc doar pe o pozitie pe role, insa fara sa inlocuiasca simbolurile speciale, adica pe cele de bonus sau tip scatter

  • simbolurile wild stacked sau stivuite (se rotesc pe role unite, cate trei sau mai multe deodata) sunt acelea care apar acolo unde jocul de pacanele nu are scatter si apare fie pe o rola intreaga, fie deodata pe mai multe role

  • simboluri wild expansibile sunt cele care se intind doar pe orizontala si se remarca prin faptul ca mai degraba sunt pe zona de entertainment, decat pe practic, pentru ca nu aduc combinatii profitabile neaparat, ivindu-se mai ales in timp ce se activeaza functia cu rotiri gratis si presupun ca mai degraba sa se extinda dincolo de o rola disponibila

  • simboluri wild aleatoare sunt acelea care apar mai ales in timpul desfasurarii rundelor gratuite si sunt si cele mai putin rare, fiind mai ales disponibile la jocurile mini, fara o regula anume

  • simboluri wild plimbatoare sunt acelea care se misca, efectiv, la intamplare, pe role, schimbandu-si pozitia la fiecare invartire, ceea ce inseamna ca genereaza combinatii castigatoare, aparand de la dreapta la stanga, de cele mai multe ori si seamana foarte multe cu varianta sticky, in ideea ca raman valabile la joc pentru viitoare rotiri

  • simboluri wild sticky sau lipicioase sunt pastrate doar in anumite conditii si raman valabile pe pozitii doar pana cand castigi, fiind de altfel si cele mai distractive pentru ca sunt si cele mai imprevizibile

  • simboluri wild cu multiplicatori sunt acelea care maresc plata combinatiei, actionand ca un multiplicator, asa cum le spune si numele, putand transforma o rotire care era pierduta, in una care aduce castig, oferind sansa sa sporesti potentialul castig.

Concluzie

Acum ca ai ceva mai multe informatii despre acele simboluri despre care aveai intrebari, te incurajam sa incepi sa si joci, Doar experimentand totul live iti vei da seama despre tot ce inseamna acestea si vei sti mai bine cum sa reactionezi in fata lor. Sigur, nu ca ar fi nevoie de ceva pregatiri, pentru ca nu trebuie decat sa ai o sarcina de bifat: sa te distrezi si sa te simti bine. Pana la urma, toata aceasta cursa de jocuri la pacanele trebuie sa fie una plina de satisfactii si multa bucurie, indiferent de forma in care vin.

 

 

 

Citeste si despre