Cand se deschid targurile de Craciun din Romania 2024

| | Actualizat: 2024-10-23 08:04:40

Odata cu apropierea sarbatorilor de iarna, romanii se pregatesc sa intampine cu entuziasm targurile de Craciun ce se vor desfasura in marile orase ale tarii. Aceste evenimente devin un punct de atractie pentru familii si turisti, oferind o atmosfera de basm plina de traditii, bunatati si distractii.

Targul de Craciun din Bucuresti

Targul de Craciun din Piata Constitutiei din Bucuresti va fi deschis intre 29 noiembrie si 26 decembrie 2024. Se asteapta ca intrarea sa fie libera, la fel ca in anii anteriori, iar organizatorii promit o experienta plina de surprize, cu o varietate de produse traditionale si activitati recreative. Detaliile suplimentare vor fi anuntate in curand, iar atmosfera festiva va atrage cu siguranta multi vizitatori.

Targul de Craciun din Cluj-Napoca

Chiar daca Cluj-Napoca nu a stabilit inca o data exacta pentru deschiderea targului, se preconizeaza ca acesta va fi organizat de echipa Untold, cunoscuta pentru evenimentele sale grandioase. Turistii se asteapta la o editie plina de magie, cu delicii culinare, concerte in aer liber si un patinoar amenajat in centrul orasului.

Targul de Craciun din Sibiu

Sibiul va deschide portile targului de Craciun pe 15 noiembrie 2024, evenimentul desfasurandu-se pana pe 5 ianuarie 2025. Organizat in Piata Mare, targul va aduce o serie de noutati, inclusiv o terasa si proiectii in Piata Mica. Atmosfera va fi una de poveste, cu multe produse artizanale si preparate traditionale.

Targul de Craciun din Iasi

Iasiul va sarbatori deschiderea targului pe 30 noiembrie 2024, cand luminitele vor fi aprinse in cadrul unei ceremonii festive. De-a lungul targului, vizitatorii vor gasi casute decorate, oferind o gama variata de produse si o atmosfera de sarbatoare, cu colinde si spectacole.

Targul de Craciun din Timisoara

In Timisoara, targul va avea loc intre 30 noiembrie si 5 ianuarie 2025. Aici, vizitatorii vor putea experimenta bucuria sarbatorilor printr-o roata panoramica de 10 metri, un carusel si un trenulet care va plimba turistii prin oras, transformand fiecare vizita intr-o aventura de neuitat.

Targul de Craciun din Craiova

Craiova promite un targ de Craciun spectaculos, ce se va desfasura intre 15 noiembrie si 5 ianuarie 2025. Acest an, targul va avea patru teme centrale, inclusiv "Frumoasa si Bestia" si "Satul lui Mos Craciun". Copiii se vor bucura de o sanie speciala, care se va spune ca este cea mai inalta din Europa de Est, adaugand o nota de magie la eveniment.

Sursa foto: freepik

Citeste si despre