Atelier de paine traditionala cu maia

| | Actualizat: 2012-10-11 15:08:40

Atelierul de paine traditionala cu maia este un atelier adresat in special femeii care are grija cu dragoste si intelepciune de intreaga familie.

Corina Munteanu ne invita sa invatam despre paine. Vom pregati impreuna un aluat care sa dospeasca natural, vom coace painea traditionala si o vom degusta cu unt clarificat (ghee) sau branza, alaturi de un pahar de vin rosu. In tot acest timp vom povesti despre painea artizanala sau industriala, despre painea alba si neagra, despre painea rustica sau ciabatta, despre specialitatile cu seminte.

Atelierele vor avea loc in fiecare sambata incepand cu 13 octombrie 2012, intre orele 15.00 si 18.00, intr-o locatie special amenajata in incinta Modissima, pe str B. Franklin 14 (langa Ateneul Roman). La sfarsitul atelierului veti primi suportul de curs, o portie de maia, un cos de dospit si aluatul de copt acasa.

Costul unui asemenea atelier este de 100 de lei.


Numarul de locuri fiind limitat, participarea se face numai pe baza rezervarii prealabile. Informatii suplimentare si inscrieri la atelierdepaine@gmail.com, pe facebook, sau la numarul de telefon 0723 33 46 89.

Instructorul care ne invata sa facem paine este Corina Munteanu, brutar artizan (cu diploma de la Federatia Bucatarilor din Romania), colaborator la atelierele de paine sustinute in cadrul Incubator 107 si The Hobby, castigatoare (cu proiectul Brutarie) a premiului I a primei sesiuni a concursului Antreprenoriatul la feminin, organizat de European Project Consulting.

Citeste si despre