Vino sa iti activezi superputerile la inceputul scolii la evenimentul Scoala de SuperEroi powered by Itsy Bitsy FM!

| | Actualizat: 2024-08-29 09:06:22

 

Copiii si parintii sunt asteptati sambata, 7 septembrie 2024, la evenimentul Scoala de SuperEroi powered by Itsy Bitsy, pentru a-si activa puterile de care au nevoie la inceput de an scolar! Curajul, bunatatea, energia, prietenia, creativitate, bucuria, increderea si multe alte superputeri vor fi activate toata ziua de echipa supereroilor Itsy Bitsy si de prietenii lor.

De dimineata de la ora 9:00 pana seara la ora 18:00, in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti (langa Palatul National al Copiilor), evenimentul Scoala de SuperEroi va oferi sute de activitati de educatie prin joaca pentru copii si informatii de ajutor pentru parinti, toate gratuite:

  • Targ de cluburi extrascolare;
  • Diagnoza pentru sanatate (postura, vaz, stomatologie, sanatate mintala etc.);
  • Intalniri de consultare cu diversi specialisti, in vederea reintrarii in comunitate a copiilor;
  • Lecții demo pentru siguranța copiilor;
  • Joaca si jocuri distractive si educative;
  • Itsy Bitsy Show – spectacol de muzica si dans (10:00 - 12:00 și 16:00 - 18:00);
  • Program LIVE din Radiomobilul Itsy Bitsy.

„Fiecare copil vine pe lume cu o combinatie unica de calitati, superputeri interioare - cum le numim noi la Itsy Bitsy. E important ca el sa isi descopere aceste superputeri, sa le dezvolte si sa fie sustinut de parinti in acest proces. Pentru a descoperi resursele interioare, talentele si pasiunile fiecarui copil am creat un context extraordinar de conectare parinte-copil, de testare si de descoperire. In evenimentul din 7 septembrie aducem la un loc multi actori importanti din universul copiilor si parintilor, care ofera o diversitate de posibilitati, si care pot deveni parteneri de nadejde ai parintilor in cresterea si dezvoltarea copiilor lor.” Nadia Tataru – director Itsy Bitsy FM.

La Scoala de SuperEroi, copiii vor putea participa GRATUIT la activitati sportive, de teatru, muzica, dans, pictura, programare, robotica, de dezvoltare personala, educatie ecologica, de prevenire a bullying-ului etc. Copiii vor putea sa se joace in piscine cu bile, vor afla informatii inedite despre animale si sporturi, vor participa la multe concursuri cu premii, vor afla direct de la politisti si pompieri ce inseamna sa fii in siguranta si sa oferi primul ajutor la nevoie, vor canta si vor dansa la ultima petrecere din aceasta vacanta de vara.

Supereroii Itsy si Bitsy

Aceste activitati vor fi desfasurate de partenerii educationali ai evenimentului, care isi asteapta cu drag vizitatorii in parc si, mai apoi, la cursuri si activitati extrascolare pe tot parcursul anului: 2be Group, ARCUB, C.S. AKURA, C.S. Dinamo, Opera Comica pentru Copii, Argos Hub, Asociatia EduAct, Magia Lutului, Picteaza 3D, Editura DPH, Mindhub Bucuresti – Unirii, Scoala de Sah, Atelierele doamnei Minnie, Federatia Romana de Rugby, Federatia Romana de Oina, Federatia Romana de Orientare, Universul colorat al Madalinei, Facute in casa, Scoala de joaca - Oana Popa, Organizatia Umanitara Concordia, Pachamama Romania, Parentropolis, Podul lui Sfredelus, Kids Station Afterschool, Scuba Romania, Scoala de dragoni, Victory Horses si altii.

Pentru ca vrem ca cei mici sa previna pericolele si sa actioneze corect in cazul oricarei probleme, copiii si parintii sunt asteptati in parc in zona “Fii sanatos si in siguranta!”. Aici vor avea loc ateliere si activitati educative gratuite, cursuri de prim ajutor, de educatie rutiera, de siguranta si reactie corecta in caz de pericole, activitati de prevenire a consumului de droguri. Copiii si parintii vor beneficia gratuit de evaluari oftalmologice, stomatologice si dermatologice, vor afla informatii utile despre nutritie, sanatate mintala si obiceiuri de viata sanatoasa, despre prevenirea bullying-ului si agresiunilor in randul copiilor. Aceste activitati vor fi sustinute de specialistii de la: Asociatia Parintilor Isteti, Asociatia KinetoBebe, Asociatia Impreuna cu Zambet, Agentia Nationala Antidrog, Crucea Rosie Romana, Asociatia Help Autism, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dealul Spirii” Bucuresti-Ilfov si Politia Romana.

Nelipsitul Itsy Bitsy Show va avea loc pe scena din parc in intervalele orare 10:00 - 12:00 și 16:00 - 18:00. Muzica si dansul vor incinge atmosfera, iar copiii vor avea sansa de a-si intalni eroii preferati de la radio: Itsy, Bitsy, Spinner, Spark, SuperZapa, DjDodi.

Dj Dodi

Spinner

SuperZAPA

Spark

Vor urca pe scena si micutii artisti de la: Academia Campionilor, Academia de Talente Contrapunct, Andra Gogan's Academy, Asociatia BimBam, Clubul Sportiv Davidans, Grupul Vocal Miniton, MusicALL, Sunetul Muzicii, Steysha School of Irish Dance, Victoria Dance Studio si solistii-copii: Anastasia Mihaila, Anastasia Haiducu, Antonia Mihalcea, Maria Postelnicu, Tiberiu Handoca, Sophia Dinu si altii.

Evenimentul Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy este organizat de Itsy Bitsy cu sprijinul Primariei Sectorului 4 si cu sustinerea AQUA Carpatica KIDS, Asociatia Parintilor Isteti, BCR & Romania Salbatica, BIC Kids, Biskrem, Brico Dépôt, Carrefour Romania - Gust pentru Sanatate, Clinica Medikali, Covalact de Tara, Crystal Dental Clinic, De-a joaca, Dr. Max, English Kids Academy, Fulga, Fundatia Orange, Generali, HARIBO, Infacol, Innergy, LEGO, Logiscool, McVitie’s, Medicover, Olympus, Papi, Sambucol, SanoVita, Sudocrem, Sugus, Suzuki, Tempo, Töpfer, Veruvis Kids si World Class.

Detalii pot fi gasite pe www.itsybitsy.ro. VEZI AICI cum a fost la editia de anul trecut a evenimentului.

***

ITSY BITSY este unica platforma integrata de comunicare dedicata copiilor, parintilor si educatorilor si include singurul post de radio din Romania pentru parinti si copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti si copii si evenimente pentru timpul liber in familie. Itsy Bitsy FM emite in eter in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei. Lumea Itsy Bitsy o puteti accesa oriunde si oricand, prin intermediul aplicatiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibila in GooglePlay si AppStore. Itsy  Bitsy a initiat si obtinut, impreuna cu partenerii sai, ca 1 Iunie sa fie zi libera nationala si a initiat si deruleaza Campania strategica nationala de prevenire si combatere a bullyingului in scoli.

Citeste si despre