Cand vrei sa slabesti fara sa cheltuiesti prea multi bani, trebuie sa apelezi la produsele de sezon. Asa cum primavara slabesti cu ridichi si vara cu pepene rosu, toamna poti da jos kilogramele suplimentare cu dovleac.
Grasunul fruct este perfect pentru arderea grasimilor, dar in acelasi timp va contribui la energizarea, vitaminizarea si remineralizarea organismului.
Pentru a slabi 4 kilograme in 2 saptamani, iti propunem dieta cu supa de dovleac.
Cum pregatesti supa de dovleac
Fiecare gospodina are propria reteta de supa de dovleac, insa daca vrei sa slabesti, trebuie sa fii foarte atenta la ingredientele pe care le folosesti. Iti sugeram sa optezi pentru o reteta dietetica de supa de dovleac, pentru a fi sigura ca nu acumulezi un numar prea mare de calorii.
1 kg de dovleac taiat in cubulete
1 ardei gras rosu
1 ceapa medie
o felie de telina
o lingurita de ghimbir
o rosie mare taiata in cubulete
jumatate de radacina de patrunjel taiat in bucati mici
2 linguri ulei de masline
sare, piper
ardei iute in functie de cat de picanta vrei sa fie supa (optional)
Dovleacul, ardeiul, ceapa, telina, rosia si radacina de patrunjel se pun la fiert. Cand sunt aproape fierte, poti adauga ghimbirul ras, uleiul de masline, sarea si piperul. Mai lasa sa dea cateva clocote, apoi inchide focul si lasa supa la racorit. Ardeiul iute este optional, dar poti adauga cateva rondele la sfarsit, pentru un plus de aroma. Foloseste blenderul vertical pentru a obtine o supa de dovleac cremoasa si sanatoasa.
Citeste continuarea pe ele.ro.