Gloss Supreme - Noua colectie de toamna KIKO Milano

| | Actualizat: 2024-09-17 10:13:58

Toamna aceasta, toate privirile sunt indreptate catre o stralucire sofisticata si glossy, cu noua colectie KIKO MILANO Gloss Supreme. Nuantele de caisa, rosu radiant, voluptoasele tonuri de maro si castaniu ofera tenului caldura, luminozitate si un finisaj dewy, ca de sticla, care arata sofisticat si este perfect pentru sezonul care vine.

Colectia se joaca cu texturi ce pun in valoare luciul si stralucirea in toate formele sale. Crearea produselor pentru piele si fata urmareste trendul glass skin, in timp ce formulele cu stralucire intensa contureaza cu usurinta si precizie ochii, buzele si sprancenele, iar mascara cu finisaj vinil ofera o definire profunda. De asemenea, ambalajele colectiei prezinta un finisaj lucios si luxos, cu pudriere si carcase premium care reflecta tema creativa a noii game. 

Supreme prep

Cheia pentru o piele luminoasa, obtinuta fara efort, sta in pregatire. Asa ca foloseste plasturii Gloss Supreme Glowing Touch Under Eye si aplica-i sub fiecare ochi, deasupra pometilor. Acesti plasturi stralucitori, super luciosi, infuzati cu acid hialuronic si cofeina, sunt conceputi pentru a reimprospata si lumina zona ochilor. Bucura-te de senzatia de racorire si relaxeaza-te in timp ce isi fac efectul.

Apoi, aplica Gloss Supreme 3-in-1 Caring Lip Balm, un balsam versatil care ingrijeste buzele si poate fi folosit si ca tratament sau masca daca este lasat peste noapte. Imbogatit cu acid hialuronic, unt de cacao si ulei de migdale dulci, miroase delicios si ajuta la hidratarea buzelor.

Supreme skin

Pregateste-te sa stralucesti cu o piele care arata ca si cum ar fi din sticla. Incepe prin aplicarea unei baze luminoase unice cu Gloss Supreme Glow Enhancing Face Primer, un primer hidratant cu textura transparenta, asemanatoare apei, care uniformizeaza tenul si creeaza un efect stralucitor. Poate fi folosit singur sau sub machiaj, creand o baza perfecta pentru aspectul de piele ca de sticla.

Dupa aceea aplica Gloss Supreme Bare Skin Foundation, un fond de ten fluid cu proprietati de skincare datorita formulei sale imbogatite cu acid hialuronic. Daca vrei sa obtii un finisaj luminos si stralucitor acesta este alegerea perfecta, oferind acoperire modulara, fara a incarca tenul. Pentru definire si contur, aplica Gloss Supreme Contour Pro Bronzer, parfumat cu piersica si bujor, si va rezulta un finisaj lumi-mat.

Pentru o culoare blanda si stralucitoare, alege Gloss Supreme Layering Matte si Glow Blush Duo, un blush cu textura dubla, combinand formula cremoasa cu cea pudrata. Iti poti construi glow-ul in functie de preferinte, alegand intre un finisaj mat soft, glossy radiant sau ambele. Pentru o precizie mai sculptata poti aplica produsul cu o pensula sau cu degetele pentru un efect cald si difuz, si astfel obtii pentru obraji un finisaj proaspat, radiant si natural. Amplifica efectul hiper-realist cu Gloss Supreme Dewy Glow Face Highlighter, care are o textura unica, balmy si lucioasa. Cu un efect usor si cushiony, formula ofera o aplicare extrem de precisa pentru un flush de culoare neteda si lucioasa.

Apoi, alege un adevarat erou al colectiei: Gloss Supreme All Over Liquid Glossifier. Este un produs inovator, conceput ca un top coat universal pentru fata, care creeaza un efect amplificator de luciu. Formula de gel trece de la roz la transparent atunci cand intra in contact cu pielea. Usor si non-adeziv, poate fi aplicat si pe ochi si buze pentru a intensifica si mai mult stralucirea.

Fixeaza-ti look-ul de piele ca de sticla cu Glow Supreme Glow Shield Setting Spray, care este foarte fin si va impiedica transferul machiajului. Aplica dupa ce ai terminat intregul machiaj pentru a fixa si zona ochilor.

Supreme eyes

Construieste o culoare lucioasa pe pleoape folosind paleta Gloss Supreme Gloss Dome Multifinishes, care aduce impreuna 12 nuante mate, metalice si ultra-stralucitoare. Intensitatea cromatica iti va oferi un look magnetic, iar combinatiile de culori propuse redau spiritul toamnei. Pentru un finisaj intens, ca de sticla, finalizeaza cu un strat de Gloss Supreme All Over Liquid Glossifier.

Fii creativa cu eyeliner-ul Gloss Supreme Glow Ink, care iti completeaza nuantele de fard prin culori lichide intense de toamna: alb holografic, mov, roz sau negru. Traseaza o linie clasica de tip cat eye si lasa ca nuanta neconventionala sa iasa in evidenta, sau creeaza forme grafice pentru a accentua pleoapele.

Apoi, adauga un negru intens, ca de vinil, cu Gloss Supreme Lash Glaze Mascara. Peria inovatoare creeaza un efect panoramic, amplificand volumul si intensificand nuantele lucioase aplicate pe piele si ochi.

Finalizeaza look-ul precis si stralucitor pentru ochi folosind Gloss Supreme Double Brow Brush pentru a aplica Gloss Supreme Wet Grip Brow Wax, imbogatita cu pantenol, alegerea perfecta pentru sprancene atragatoare de toamna. Ceara pentru sprancene creeaza un efect de laminare diferit, fiind transparenta, cu o textura perlata si stralucitoare, care capteaza lumina si sclipeste.

Supreme lips

Profita de ocazie si creeaza pe buze un look lucios si de impact, experimentand cu diferite combinatii de produse pentru diverse grade de intensitate. Incepe prin a contura buzele cu Gloss Supreme Sphere Touch Lip Liner, un creion contur cu textura cremoasa si rezistenta de pana la 12 ore. Este imbogatit cu acid hialuronic, si forma sa asigura o aplicare usoara de inalta precizie, care se potriveste perfect cu cromatica de sezon specifica toamnei 2024.

Acum, alege look-ul pentru buze care ti se potriveste cel mai bine, de la o stralucire delicata, ca de balsam, pana la o culoare intensa, lacuita. Pentru un finisaj suculent, asemanator apei, alege Gloss Supreme Watery Touch Lip Stylo, cu textura solida. Oferind o intensitate medie spre mica a culorii, este ideal pentru a imbunatati nuanta naturala a buzelor tale.

Pentru o stralucire mai profunda si mai bogata in culoare, opteaza pentru Gloss Supreme Lip Lacquer. Extrem de pigmentat, ofera o culoare intensa de la prima aplicare, creand o stralucire si un luciu de oglinda – un finisaj lucios care se aplica usor si se simte confortabil pe buze, in ciuda intensitatii sale.

Pentru o stralucire optima, ca de sticla, Gloss Supreme Plush Lip Gloss este alegerea ideala. Oferind pentru buzele tale un voal de culoare cu efect umed, efectul optic 3D rezulta intr-un finisaj lucios si delicios. Cu o aroma de vanilie si o senzatie moale si confortabila la aplicare, este un produs luxos si irezistibil.

Supreme organisation

Acum ca look-ul tau de frumusete este complet, pune piesele tale preferate din colectie in Trusa De Machiaj. Fabricata din plastic lacuit, care reflecta stilul colectiei Gloss Supreme, are dimensiunea ideala pentru produsele esentiale pe care vrei sa le ai mereu la indemana.

Si asta e tot. Esti luminoasa si radianta pentru toamna. Let’s go!

Citeste si despre