Tommy Hilfiger a prezentat colectia Primavara 2025, pe nava dezafectata MV John F. Kennedy, la Fashion Week din New York

| | Actualizat: 2024-09-09 15:44:11

 

Tommy Hilfiger a fost all abord in cadrul Fashion Week-ului din New York, prezentand colectia Primavara 2025, duminica, 8 septembrie. Pe nava dezafectata MV John F. Kennedy, care a fost anterior ferry-ul Staten Island, show-ul a celebrat dragostea lui Tommy pentru stilul de viata nautic, revitalizat prin coduri maritime indraznete, in culorile emblematice ale brandului – rosu, alb si albastru.

„Revenim la inspiratiile nautice si maritime care au definit stilul nostru caracteristic inca din 1985,” a spus Tommy Hilfiger. „Astazi, acestea sunt actualizate si remixate pentru 2025: stilul are lejeritatea estivala confortabila, dar cu o incredere ce pare pregatita sa coboare de pe ferry si sa revina in oras.”

Colectia include dungi Breton si Ithaca pentru camasi, inspirate de patrimoniul navigatiei. Jachetele de regatta din arhiva si pantalonii utilitari sunt conceputi sa fie usori si fluizi, confectionati din nailon asemanator cu panza de vele si bumbac incretit. Pantalonii capri pentru femei sunt croiti intr-o gama de culori solide si carouri si sunt asortati cu pulovere tricotate supradimensionate, de inspiratie pescareasca. Stilul prep clasic este reimprospatat cu jachete varsity intr-o combinatie de in si piele, pantaloni chinos cu mansete inspirate de vibe-ul de pe punte si pantaloni scurti de yacht cu pliuri duble. Croielile lejere confera o nota eleganta blazerelor sportive de club, polo-urilor tricotate manual si trench-urilor deconstruite si duc cu gandul la starea de confort care se regaseste in cabina capitanului. Look-ul este completat cu esarfe la gat, incaltaminte lejera de plaja tesuta manual si o noua monograma TH din franghie groasa care se intalneste pe sepcile din rafie. Este noua garderoba New American Prep, care imbina stilul vibrant Ivy League cu functionalitatea cotidiana a vietii de coasta.

Felix si Lee Know din Stray Kids, Jisoo si Damson Idris au stat in primul rand, in timp ce Abby Champion, imaginea campaniei Toamna '24, a stralucit pe podium in aplauzele logodnicului ei, Patrick Schwarzenegger. Finalul show-ului a fost electrizat de membrii Wu-Tang Clan, originari din Staten Island, Ghostface Killah, Method Man si Raekwon, iar Questlove a revenit pentru a curatoria coloana sonora. Printre invitatii speciali s-au numarat talente muzicale precum Tinashe, Quavo, Doechii, Ayra Starr si trupa japoneza de rock Mrs. Green Apple, alaturi de personalitati culturale globale, precum actorul canadian Maitreyi Ramakrishnan si vedetele T-Wave Pond, Phuwin, Fourth, Gemini, Jake Shane, Thomas Doherty, Nerea Martí, Ava Dash, Stella Jones, Nile Winchester, si Johannes Huebl.

Dupa spectacolul din februarie la Oyster Bar din Grand Central, Tommy Hilfiger continua sa revitalizeze repere emblematice din New York ca locuri de desfasurare a show-urilor. In acest sezon, formatorii culturali s-au imbarcat pe vasul dezafectat la Pier 17, South Street Seaport, si au savurat o seara de ospitalitate marca Hilfiger, cu privelisti uimitoare ale Podurilor Brooklyn si Manhattan. Cu interioarele sale originale inca intacte, show-ul a marcat un ramas-bun rolului trecut al navei, in timp ce a celebrat transformarea sa intr-un club de comedie, sub noua proprietate a lui Pete Davidson si Colin Jost.

Citeste si despre