Varsta ideala la care sa devii mama in functie de zodie

| | Actualizat: 2017-02-28 10:23:34

Nu te hotarasti daca este sau nu momentul sa devii mama ori esti speriata ca sentimentul matern nu te-a "vizitat" inca? Ti se pare ca nu esti facuta sa fii parinte? Nu te ingrijora! Poate ca nu este inca timpul sa te gandesti la acest lucru! Afla care spune zodia ta ca este cea mai potrivita varsta sa fii mamica!

1. Berbec

Daca esti nascuta sub semnul Berbecului, nu esti doar incapatanata si perseverenta, ci si perfectionista. Vrei ca atunci cand vei deveni mamica, sa ii poti asigura copilului tot ce are nevoie si sa nu ii lipseasca nimic. Tocmai din acest motiv, vei astepta sa iti formezi mai intai o cariera si vei alege sa devii mama abia dupa 30 de ani.

2. Taur

Esti convinsa ca un copil iti implineste viata si nu ti-e teama sa experimentezi maternitatea de la o varsta foarte frageda, imediat dupa 20 de ani. Esti sortita sa devii mamica, deoarece femeile din aceasta zodie se nasc pentru a deveni parinti.

3. Gemeni

Daca esti nascuta in Gemeni, vei astepta ceva pana cand vei deveni mamica. Desi adori copiii si vei fi o mama foarte buna, la varste mici esti egoista si te pui pe primul loc, de aceea copilul s-ar putea sa fie programat dupa 30-35 de ani.

4. Rac

Daca esti nascuta in zodia Rac, maternitatea este facuta pentru tine. Esti o femeie protectoare si familista convinsa. Iti plac copiii foarte mult, iar cu cat devii mai repede mamica, cu atat esti mai fericita.

5. Leu

Zodia Leu nu este una foarte prietenoasa cu conceptul si ideea de mama. Daca esti nascuta in aceasta zodie, s-ar putea sa amani atat de mult conceperea unui bebelus, incat sa nu mai apuci sa il faci deloc. Pentru tine, prioritare sunt cariera si viata personala. In cazul in care te hotarasti sa faci un copil, o faci abia dupa 40 de ani.

6. Fecioara

In jurul varstei de 30 de ani, sentimentul matern iti va da tarcoale din ce in ce mai mult si te va "convinge" ca este momentul sa ai un bebe.

7. Balanta

Daca esti Balanta, inseamna ca probabil deja ai un copil, chiar daca ai in jur de 20 de ani sau putin peste. Balantele sunt dornice sa devina mamici foarte devreme si simt ca a fi parinte este ceea ce le implineste cu adevarat.

8. Scorpion

Scorpionii asteapta pana dupa 28 de ani pentru a deveni parinti. Desi nu te grabesti sa devii mamica, atunci cand va veni momentul, vei fi un parinte de exceptie, devotat, grijuliu si iubitor.

9. Sagetator

O femeie Sagetator nu va sari niciodata etapele. Intotdeauna este pragmatica si adora atat de mult libertatea si ordinea lucrurilor, incat va avea grija sa fie implinita pe toate planurile pe care le considera importante inainte de a deveni mama. S-ar putea ca asta sa dureze pana dupa 30 de ani.

10. Capricorn

Daca esti Capricorn, s-ar putea sa astepti chiar si varsta de 40 de ani pentru a face un copil. Nu te grabesti sa devii mama si nici nu prea dai dovada de multe instincte parentale.

11. Varsator

Varsatoarele nu asteapta foarte mult pana sa devina mame. In jurul varstei de 25 de ani dai nastere primului copil, dar nu ai inclinatii foarte mari spre aceasta "meserie".

12. Pesti

Iubesti atat de mult copiii, incat i-ai face si la 18 ani. Oricum, nu astepti mult dupa 20 pentru a da nastere primului copil. Esti o mama iubitoare si devotata.

Citeste si despre