Somonul afumat cu andive este un aperitiv delicios si sanatos pe care copiii il pot manca in siguranta abia in jurul varstei de 2 anisori, intrucat pestele contine foarte multa sare si este crud, crescand riscul de infectii bacteriene si probleme de sanatate, la varste mai mici.
Timp de preparare
5 min.
Dificultate
usor
Ingrediente
1 andiva
4-5 felii somon afumat
branza de vaci nesarata
ulei de masline
Mod de preparare
Taie andiva in sferturi si desprinde fiecare foaie din ea. Rupe somonul fasiute mici. Umple fiecare foaie de andiva cu branza de vaci desarata, asaza deasupra cateva fasii de somon si stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline.
Chiar daca abilitatea de a mesteca i se dezvolta substantial pana pe la 2 ani, este recomandat sa urmaresti cu atentie copilul in timp ce mananca aceste aperitive, pentru a evita riscul de inecare cu alimente.