Carnita de pui cu portocala

| | Actualizat: 2013-02-12 18:25:59

O delicioasa reteta Carnita de pui cu portocala, pregatita pentru puiutul ei, Edi. Reteta o recomanda pentru bebelusii de 1 an +.

Timp de preparare

mediu

Ingrediente

  • 2 portocale;
  • o jumatate de piept de pui;
  • un sfert de ceapa;
  • 2 morcovi;
  • 1 radacina de patrunjel;
  • 2 cartofi potriviti;
  • patrunjel;

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete;
Intr-un vas termorezistent, se pune o lingura de ulei, se aseaza carnea de pui;
Ceapa se taie marunt si se pune peste carne;
Morcovii si radacina de patrunjel se curata de coaja si se taie rondele sau cubulete mici si se pun in vas, alaturi de carnita;

Cartofii se curata, se taie cubulete, se adauga langa carnita si legume;
Din cele 2 portocale se scoate sucul care se toarna peste carne si legume, se mai adauga apa si se da la cuptor;
Cand este gata, se presara patrunjel verde tocat fin.

 

Citeste si despre