O delicioasa reteta Carnita de pui cu portocala, pregatita pentru puiutul ei, Edi. Reteta o recomanda pentru bebelusii de 1 an +.
Timp de preparare
mediu
Ingrediente
- 2 portocale;
- o jumatate de piept de pui;
- un sfert de ceapa;
- 2 morcovi;
- 1 radacina de patrunjel;
- 2 cartofi potriviti;
- patrunjel;
Mod de preparare
Pieptul de pui se spala si se taie cubulete;
Intr-un vas termorezistent, se pune o lingura de ulei, se aseaza carnea de pui;
Ceapa se taie marunt si se pune peste carne;
Morcovii si radacina de patrunjel se curata de coaja si se taie rondele sau cubulete mici si se pun in vas, alaturi de carnita;
Cartofii se curata, se taie cubulete, se adauga langa carnita si legume;
Din cele 2 portocale se scoate sucul care se toarna peste carne si legume, se mai adauga apa si se da la cuptor;
Cand este gata, se presara patrunjel verde tocat fin.