Aceasta supa crema este o combinatie de legume de sezon bogate in vitamine si minerale, perfecta pentru zilele racoroase de toamna. Morcovii, cartoful dulce si prazul ofera dulceata si consistenta, iar dovlecelul adauga un plus de prospetime.
Este o reteta usor de digerat, ideala pentru copiii de 1 an care incep sa exploreze diverse texturi si arome in alimentatia lor!
Ingrediente pentru supa crema de legume de toamna:
- 1 morcov
- 1 cartof dulce mic
- 1 pastarnac
- 1 dovlecel mic
- 1 fir de praz (partea alba)
- Apa sau supa de legume nesarata
Mod de preparare:
- Spala, curata si taie toate legumele in cubulete.
- Fierbe-le in apa sau in supa de legume nesarata pana devin foarte moi.
- Paseaza legumele cu un blender sau cu un mixer vertical pana obtii o supa crema fina.
- Poti adauga o lingurita de ulei de masline pentru a face supa mai consistenta.
Foto: Freepik