Galuste cu urda si spanac

| | Actualizat: 2014-02-26 14:59:12

Galustele cu urda si spanac reprezinta o modalitate grozava de a diversifica meniul bebelusului intre 10 si 12 luni si de a strecura spanacul in alimentatia lui, care nu are un gust tocmai agreat de catre cei mici! Iata o reteta simpla si rapida, pe care micutul tau o va manca mereu cu placere!

Timp de preparare

15 min.  

Dificultate

usor  

Ingrediente

100 g spanac congelat

100 g urda

100 g gris

1 ou

1 catel de usturoi

Mod de preparare

Lasa spanacul sa se dezghete putin, pentru a putea fi usor de amestecat cu celelalte ingrediente. Toaca marunt usturoiul si pune-l peste spanac, apoi adauga grisul, urda si oul si amesteca bine ingredientele pana se incorporeaza si devin ca o pasta mai groasa.

Separat, pune apa la fiert intr-o oala mai inalta, toarna un varf de cutit de sare in ea, iar cand incepe sa clocoteasca, adauga galustele cu lingura. Lasa-le sa fiarba vreo 2 minute . Iti dai seama ca sunt gata atunci cand se ridica la suprafata.

Scoate galustele intr-o strecuratoare si lasa-le la scurs. Galustele cu urda si spanac se servesc simple sau cu smantana, iaurt ori alte sosuri delicioase peste ele.

Citeste si despre