Reteta de Mancarica de spanac, usoara si rapida, este recomandata pentru bebelusi de 10-12 luni.
Timp de preparare
mediu
Ingrediente
Mod de preparare
1. Dovlecelul si spanacul se scot de la congelator si se lasa la dezghetat;
2. Cand dovlecelul si spanacul s-au dezghetat, se pune pe foc o craticioara mica;
3. Cand apa clocoteste, se pune la fiert dovlecelul, cand s-a fiert se scoate, si in apa ramasa se opareste spanacul;
4. Se arunca apa din craticioara si se pune pe foc craticioara cu uleiul de masline, dovlecelul pasat, si spanacul tocat bine;
5. Separat se pune la fiert pieptul de pui;
6. Cand spanacul si dovlecelul s-au calit putin, se adauga laptele si sarea, si se amasteca bine. Se mai lasa la fiert putin, pana scade laptele;
7. Cand puiutul a fiert, se scoate, se taie cubulete mici si se adauga peste mancarica.