Cartofi frantuzesti

| | Actualizat: 2014-02-10 13:36:10

Cartofi frantuzesti, reteta recomandata pentru bebelusii de 8-9 luni. Aceasta reteta merita incercata de catre toti membrii familiei!

Timp de preparare

lung

Ingrediente

  • un cartof mare sau 2 cartofi mici
  • branzica de vaci
  • galbenus de ou
  • 3-4 linguri de iaurt
  • unt
  • Mod de preparare

    1. Se curata cartofii si se taie cubulete;
    2. Se asaza intr-o craticioara unsa bine cu unt;
    3. Separat, se face branza de vaci din 500 ml de lapte;
    5. Branza obtinuta se amesteca cu iaurtul si galbenusul de ou;
    6. Se toarna amestecul peste cartofi;
    7. Se da la cuptor la foc moderat;
    8. Cand e gata, se amesteca in blender si se adauga lapte de bebe (sau apa) pentru omogenizare.

     

    Citeste si despre