Andive cu somon

| | Actualizat: 2014-07-01 17:59:17

Andivele umplute cu somon afumat se prepara foarte rapid si pot fi servite atat ca aperitiv, cat si ca gustare. Sunt sanatoase si satioase si alunga rapid pofta de mancare, fara un aport caloric mare!

Timp de preparare

 10 min.

Dificultate

 usor

Ingrediente

1 andiva

75 g somon afumat

75 g branza feta

40 g caviar

1 lime

ulei de masline

Mod de preparare

Desfa andiva in frunze, spala-le si pune-le apoi la uscat. Asaza-le pe un platou.

Prepara umplutura: taie sau rupe somonul in fasii subtiri si amesteca-le cu branza si caviarul. Umple fiecare felie de andiva cu aceasta umplutura, apoi presara zeama de lime deasupra lor.

Stropeste toate andivele umplute cu putin ulei de masline, inainte de a le servi.

Trucuri

Caviarul poate fi inlocuit si cu icre de manciuria, iar in loc de branza feta, poti folosi crema de branza, intrucat reteta se preteaza la numeroase modificari. De asemenea, daca ti se pare ca aperitivele sunt prea gretoase, poti adauga si o jumatate de ceapa rosie tocata marunt in umplutura.

Citeste si despre