Biftecul tartar este un preparat pretentios, devenit foarte popular in bucataria internationala.
Foto: farfuridi.ro
Timp de preparare
30 minute
Dificultate
Medie
Ingrediente
300 g muschi de vita
1 lingurita mustar
1 lingurita sos Tabasco
1 lingura sos Worcestershire
1 lingurita ulei de masline
1 lingurita sare
1 varf de cutit piper
2 linguri capere
3 castraveciori murati
2 cepe verzi
2 oua
40 g capere
4 felii paine toast
40 g unt
Mod de preparare
Toaca foarte bine muschiul de vita, ajutandu-te de un satar profesional de bucatarie. Amesteca totul cu sare, piper, sos Tabasco, sos Worcestershire si ulei de masline.
Imparte carnea in 2 jumatati egale si formeaza 2 discuri de carne, de forma burgerilor.
Aseaza bucatile de carne pe doua farfurii. Formeaza cate o adancitura in fiecare burger, in care adaugi cate un ou.
Taie castraveciorii, si ceapa cubulete, apoi aseaza-le (impreuna cu caperele) de jur imprejurul farfuriilor cu carne.
Serveste biftecul cu paine prajita, unsa cu unt.
Tipul bucatariei
Internationala