Biscuitii cu cascaval sunt ideali pentru micul dejun, alaturi de o ceasca de ceai sau cafea. Se prepara rapid si se pot pastra chiar si o saptamana.
Timp de preparare
30 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
250 g faina
sare
60 g unt
50 g cascaval ras
150 ml lapte
Mod de preparare
Incinge cuptorul la 200 de grade. Unge cu unt o tava de copt. Intr-un bol amesteca faina cu sarea. Adauga si untul maruntit si amesteca bine.
Adauga apoi si cascavalul ras si amesteca. Toarna treptat laptele, amestecand continuu. Amesteca bine, pana cand se incorporeaza tot laptele si obtii un aluat moale.
Transfera aluatul pe o planseta si framanta bine. Intinde aluatul si cu ajutorul unei forme rotunde taie biscuitii.
Aseaza biscuitii pe o tava si unge-i cu putin lapte. Da tava la cuptor pentru 20 de minute. Cand sunt gata, scoate de la cuptor si lasa-i sa se raceasca.