Biscuitii cu verdeturi sunt aperitive satioase si sanatoase, care pot fi transformate si in garnituri la fripturi sau consumate la micul dejun. Versatili si parfumati, acesti biscuiti se prepara usor si rapid, fara a te tine mult timp in bucatarie!
Timp de preparare
10 min. + 25 min (coacere)
Dificultate
usor
Ingrediente
100 g unt moale
400 g faina
2 linguri patrunjel proaspat tocat
3 linguri ceapa verde tocata marunt
200 g cas
200 ml lapte
1/2 lingurita sare
Mod de preparare
Adauga sarea si untul peste faina si amesteca-le bine, pana obtii un aluat sfaramicios. Razuieste casul peste aluat, adauga patrunjelul si ceapa si apoi toarna, treptat, laptele, pana obtii un aluat consistent, dar nu foarte tare.
Intinde aluatul cu sucitorul pe masa presarata cu faina si, cu ajutorul unor forme sau gurii unui pahar, formeaza fursecurile. Muta-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si baga-le la cuptor 20-25 de minute, pana se rumenesc pe deasupra.