Branza feta cu sos de verdeturi este un aperitiv simplu, inspirat din bucataria greceasca.
Timp de preparare
20 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
4 felii feta (4x150 g)
2-3 linguri ulei masline
3 fire ceapa verde
1/2 legatura coriandru
1 ardei iute
1/2 lingurita oregano uscat
Mod de preparare
Pune uleiul la incins intr-o tigaie incapatoare, apoi adauga feliile de feta si lasa-le sa se rumeneasca usor. Adauga ceapa tocata marunt, ardeiul feliute si oregano uscat si lasa totul sa se condimenteze usor, la foc mic.
Scoate branza pe un platou, stropeste-o cu sosul din tigaie, iar la final adauga coriandru proaspat tocat.
Trucuri
In cazul in care nu gasesti coriandru proaspat la piata, acesta poate fi inlocuit cu o aceeasi cantitate de patrunjel proaspat.
Tipul bucatariei
Greceasca