Chec cu fistic si ciuperci

| | Actualizat: 2013-12-04 12:40:11

Checul cu fistic si ciuperci este o gustare savuroasa, perfecta pentru micul dejun la birou. Se pregateste usor si foarte rapid si este foarte hranitor.

Timp de preparare

70 min  

Dificultate

usor

Ingrediente

  220 g faina

2 lingurite de praf de copt

4 oua

130 ml de lapte

5 linguri de ulei de masline

40 g sunca

160 g branza tare

200 g ciuperci

120 g fistic

1 jumatate de lingurita de sare

piper  

Mod de preparare

Amesteca faina cu praful de copt si sarea intr-un castron mare. Incinge cateva picaturi de ulei de masline intr-o tigaie si caleste sunca si ciupercile taiate marunt.

Separat, intr-un bol mediu bate ouale impreuna cu laptele, uleiul de masline, sunca si ciupercile calite. Amesteca-le pana cand se omogenizeaza, apoi toarna compozitia peste amestecul de faina. Adauga si fisticul faramitat, branza data pe razatoare, apoi condimenteaza compozitia cu piper.

Toarna amestecul obtinut intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si da compozitia la cuptor pentru 45 de minute.

Citeste si despre