Checul cu fistic si ciuperci este o gustare savuroasa, perfecta pentru micul dejun la birou. Se pregateste usor si foarte rapid si este foarte hranitor.
Timp de preparare
70 min
Dificultate
usor
Ingrediente
220 g faina
2 lingurite de praf de copt
4 oua
130 ml de lapte
5 linguri de ulei de masline
40 g sunca
160 g branza tare
200 g ciuperci
120 g fistic
1 jumatate de lingurita de sare
piper
Mod de preparare
Amesteca faina cu praful de copt si sarea intr-un castron mare. Incinge cateva picaturi de ulei de masline intr-o tigaie si caleste sunca si ciupercile taiate marunt.
Separat, intr-un bol mediu bate ouale impreuna cu laptele, uleiul de masline, sunca si ciupercile calite. Amesteca-le pana cand se omogenizeaza, apoi toarna compozitia peste amestecul de faina. Adauga si fisticul faramitat, branza data pe razatoare, apoi condimenteaza compozitia cu piper.
Toarna amestecul obtinut intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si da compozitia la cuptor pentru 45 de minute.