Ciuperci umplute

| | Actualizat: 2014-01-22 12:46:49

Ciupercile umplute sunt usor de preparat, gustoase si satioase. Sunt ideale ca aperitive pentru mesele festive.

Foto: simplyrecipes.com

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

24 ciuperci

20 g unt

2 cepe tocate

1 catel de usturoi

2 nuci tocate

patrunjel tocat

cimbru uscat

20 g pesmet

20 ml supa de pui

20 ml ulei de masline

40 g parmezan ras

sare

piper

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 200 de grade. Toaca cotoarele de ciuperci. Incinge untul intr-o tigaie si adauga cotoarele de ciuperci si ceapa. Caleste timp de 5 minute. Adauga usturoiul si nucile si asezoneaza cu sare si piper.

Amesteca bine si lasa pe foc timp de 5 minute. Ia cratita de pe foc, adauga pesmetul, patrunjelul si cimbrul. Rastoarna totul intr-un blender si adauga si supa de pui si amesteca bine pana obtii o pasta.

Pe o tava aseaza ciupercile. Stropeste-le cu putin ulei de masline si apoi umple cu compozitia. Presara pe deasupra parmezan ras si da la cuptor pentru 30 de minute.

Citeste si despre