Ciupercile umplute cu oua de prepelita reprezinta o sursa bogata de proteine si energie pentru familia ta, dar si o idee grozava pentru diversificarea meniului si incantarea papilelor gustative ale celor dragi!
Timp de preparare
20 min.
Dificultate
usor
Ingrediente
8 ciuperci champignon (mari)
8 oua de prepelita
4 linguri de smantana
2 catei de usturoi
1/2 legatura marar
ulei de masline
sare
piper
Mod de preparare
Spala ciupercile, scoate-le codita si lasa-le sa se usuce. Intre timp, prepara umplutura. Amesteca smantana, usturoiul si mararul tocat. Umple ciupercile cu amestecul de smantana, insa doar trei sferturi, nu pana la refuz.
La sfarsit, pune in fiecare palarioara cate un ou de prepelita. Asezoneaza ouale cu sare si piper. Pune ciupercile intr-o tava tapetata in prealabil cu hartie de copt si bag-o la cuptor timp de 10 minute, la 200 grade Celsius.