Coltunasi cu branza de vaci si smantana

| | Actualizat: 2014-02-26 17:26:51

Coltunasii cu branza de vaci si smantana sunt o gustare delicioasa, ideala pentru orice moment al zilei. Se pregatesc extrem de usor si rapid, iar aroma lor este uimitoare.

Timp de preparare

  25 min

Dificultate

usor  

Ingrediente

420 g faina

1 ou

350 g branza

2 galbenusuri

110 g unt

samantana

sare  

Mod de preparare

Amesteca faina cernuta cu oul si putina apa, pana cand obtii o compozitie omogena. Intinde aluatul obtinut pe blatul de lucru, presarat cu faina, si taie-l in forme micute, rotunde sau dreptunghiulare.

Umple fiecare forma cu branza de vaci amestecata cu galbenusuri si sare. Lipeste apoi coltunasii la capete si pune-i la fiert in apa clocotita cu sare.

Lasa-i sa fiarba 15 minute, apoi scurge-i bine. Serveste coltunasii cu branza de vaci calzi, cu smantana proaspata.

Citeste si despre