Inele de ceapa

| | Actualizat: 2012-01-26 16:01:40

Ingrediente

o ceapa foarte mare

ulei pentru prajit

o cana faina

un ou

o lingurita si 1/2 praf de copt

jumatate cana lapte

o lingura ulei de masline

un albus

2 lingurite sare

 

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie in felii de 2 cm astfel incat sa se obtina cercuri care se desfac apoi in felii. Se pun in apa si se lasa 30 de minute dupa care se scurg si se pun pe un stergar sa se usuce apa de pe ele.

Amestecati faina, praful de copt si sarea intr-o farfurie si puneti deoparte.

Bateti usor galbenusul, adaugati laptele si uleiul de masline. Amestecati cu mixtura de faina. Bateti albusul si amestecati cu cealalta compozitie.

Inelele de ceapa se pun in aceasta compozitie ca si cum ati pregati snitele. Le soateti si le puteti da prin pesmet inainte de a le praji.

Pofta buna!!!

Citeste si despre