Mousse-ul de somon se potriveste foarte bine cu paine prajita si se poate servi sub forma de tartine atunci cand ai invitati.
Timp de preparare
15 minute
Dificultate
Usoara
Ingrediente
200 g somon afumat
1 lingurita zeama de lamaie
200 g smantana grasa
sare
Mod de preparare
Marunteste somonul in robotul de bucatarie, apoi mixeaza totul cu zeama de lamaie si smantana.
Potriveste amestecul de gust, adaugand sare dupa gust.
Serveste mousse-ul de somon pe tartine de paine prajita sau pe rondele de castravete. Orneaza tarinele de somon cu frunze de marar sau patrunjel.
Trucuri
Ai grija la cantitatea de sare adaugata, deoarece somonul este sarat.
Inlocuieste smantana cu aceeasi cantitate de crema de branza, pentru un gust deosebit.
Pastreaza mousse-ul la rece, pana in momentul servirii.
Tipul bucatariei
Internationala