Cand ai pofta de un aperitiv usor de preparat, bun de rontait in fata televizorului, poti pregati reteta noastra de palmieri frantuzesti.
Timp de preparare
35 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
1 pachet aluat foietaj
1 catel usturoi
100 ml ulei de masline
100 g parmezan ras
sare
piper alb
4-5 frunze busuioc proaspat
3 lingurite seminte de pin
Mod de preparare
Lasa aluatul la dezghetat, la temperatura camerei.
Pune semintele de pin la prajit cu o lingurita de ulei, apoi scoate-le pe un servet absorbant.
Toaca frunzele de busuioc, amesteca-le cu sare, usturoi, pin si parmezan ras, apoi toarna uleiul in fir subtire, pana obtii o pasta groasa.
Intinde aluatul dezghetat, apoi acopera-l cu pasta de busuioc si parmezan. Pliaza marginile aluatului, apoi taie-l in fasii lungi, pe care le asezi la cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Tipul bucatariei
Internationala