Palmieri frantuzesti

| | Actualizat: 2014-01-22 13:44:58

Cand ai pofta de un aperitiv usor de preparat, bun de rontait in fata televizorului, poti pregati reteta noastra de palmieri frantuzesti.

Timp de preparare

35 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

1 pachet aluat foietaj

1 catel usturoi

100 ml ulei de masline

100 g parmezan ras

sare

piper alb

4-5 frunze busuioc proaspat

3 lingurite seminte de pin

Mod de preparare

Lasa aluatul la dezghetat, la temperatura camerei.

Pune semintele de pin la prajit cu o lingurita de ulei, apoi scoate-le pe un servet absorbant.

Toaca frunzele de busuioc, amesteca-le cu sare, usturoi, pin si parmezan ras, apoi toarna uleiul in fir subtire, pana obtii o pasta groasa.

Intinde aluatul dezghetat, apoi acopera-l cu pasta de busuioc si parmezan. Pliaza marginile aluatului, apoi taie-l in fasii lungi, pe care le asezi la cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre