Pasta de ficat

| | Actualizat: 2012-11-26 17:36:54

Pasta de ficat reprezinta o alternativa sanatoasa si foarte gustoasa a pateului de ficat din comert. Este hranitoare si are toate sansele sa fie pe placul copilului tau!

Foto: catastrophysicist.wordpress.com

Timp de preparare

30 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

200 g ficat crud (la alegere: porc, pui, vita)

1 ou fiert tare

1 ceapa

4 lingurite unt

verdeata proaspata

sare

Mod de preparare

Toaca ficatul crud in masina de tocat carne, apoi pune la inabusit ceapa in untul bine incins, alaturi de patrunjelul verde.

Amesteca ceapa inabusita cu ficatul tocat, dar tine cont de faptul ca amestecul trebuie facut cand ceapa este inca fierbinte.

Adauga la final oul fiert, tocat cat mai marunt, si untul. Adauga sare, dupa gust.

Serveste pasta de ficat cu paine prajita, ornament de verdeata si rosii proaspete alaturi.

Pastreaza pasta de ficat in cutii inchise ermetic.

Trucuri

Foloseste ficat cat mai proaspat.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre