Pasta de peste afumat

| | Actualizat: 2014-01-22 13:45:30

Pasta de peste afumat este un aperitiv usor de pregatit, care se poate servi pe felii de bagheta neagra sau chiar ca umplutura pentru foitaj.

Foto: dreamcuisine.co.nz

Timp de preparare

20 minute

Dificultate

Usoara

Ingrediente

300 g peste afumat (macrou)

100 g unt gras

piper

sare

oregano uscat

1 praf boia

Mod de preparare

Curata bine pestele afumat de oase si piele, apoi marunteste-l in bucati mici.

Intr-un bol incapator, pune pestele si untul la temperatura camerei, apoi mixeaza-le cu ajutorul unui blender.

Potriveste de gust pasta obtinuta, adaugand putin piper, sare, boia dulce si oregano uscat.

Trucuri

Gusta pasta inainte de a potrivi de sare, deoarece pestele este destul de sarat.

Inlocuieste jumate din cantitatea de unt cu crema de branza, pentru a obtine un produs mai savuros si mai fin.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre