Pui shanghai

| | Actualizat: 2012-05-09 15:38:06

Preparatele din pui sunt foarte gustoase, iar daca inveti cateva retete noi, iti poti impresiona numaidecat familia. Puiul shanghai va face cu siguranta deliicul celor mici.

Foto: kitchenartistry.com

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

500 g piept de pui dezosat

3 oua

2 linguri sos de soia

2 linguri mustar

sare

piper

amidon

300 m ulei, pentru prajit

3 linguri seminte susan

Mod de preparare

Spala pieptul de pui, apoi taie-l fasii.

Intr-un bol, bate ouale cu sosul de soia, sare, piper, mustar, seminte de susan si trei linguri de amidon. Trebuie sa iti rezulte o compozitie omogena, de consistenta smantanii.

Tavaleste bucatelele de pui prin amidon, apoi trece-le prin bechamelul pregatit anterior si, la final, pune-le la prajit in ulei incins.

Dupa ce bucatelele de pui se rumenesc, trebuie sa le scoti la scurs, pe servete de bucatarie.

Tipul bucatariei

Asiatica

Citeste si despre