Rulada de cascaval cu somon afumat

| | Actualizat: 2012-12-18 14:15:57

Rulada de cascaval cu somon afumat are un aspect deosebit si un gust pe masura.

Foto: cronicadeiasi.ro

Timp de preparare

35 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

400 g cascaval

200 g somon fume

100 g crema de branza

Mod de preparare

Pune un vas cu apa la fiert, apoi, dupa ce aceasta da in clocot, stinge focul si adauga cascaval invelit bine intr-o folie alimentara. Lasa cascavalul la inmuiat, circa 20 de minute.

Intre timp, mixeaza cu un blender crema de branza si somonul fume.

Scoate cascavalul din apa, intinde-l cu un sucitor pe o folie alimentara, pana obtii o foaie de circa 0,5 cm grosime.

Acopera suprafata acestei foi cu crema de branza si somon, apoi ruleaza totul cat mai strans posibil.

Inveleste rulada in folie si da-o la frigider, pana cand se intareste.

Trucuri

Poti adauga putina verdeata in crema de somon.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre