Rulouri din piept de pui

| | Actualizat: 2012-08-22 17:48:09

Rulourile din piept de pui se servesc ca fel principal, alaturi de garnitura preferata.

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

400 g piept de pui

sare

piper

busuioc

boaia de ardei iute

4 oua fierte tari

cascaval

1 ou

2 linguri smantana

1 lingura faina

Mod de preparare

Pieptul de pui il tai in doua felii si il bati cu ciocanelul pentru snitele.

Amesteca apoi condimentele si presara-le peste carne. Acopera vasul cu folie alimentara, apoi da-l la rece, circa 30 de minute.

Bate oul bine, adauga smantana si faina si potriveste totul de sare si piper.

Ouale le fierbi in apa cu sare, iar dupa ce s-au racit, le curati de coaja si le tai in 2, pe lung.

Pune pe o bucata de piept cate doua jumatati de ou si ruleaza bine. Trece ruloul prin amestecul de ou si aseaza-l intr-o tava unsa cu ulei. Procedeaza in acelasi mod si cu cealalta felie de piept de pui.

Da tava la cuptor circa 20 minute, dupa care scoate tava si adauga cascavalul ras deasupra, apoi da din nou la cuptor pana se rumeneste deasupra.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre