Sandvis cu pulpa de porc

| | Actualizat: 2013-03-14 13:17:52

Sandvisul cu pulpa de porc este un preparat satios, pe care il poti transforma cu usurinta in pachetul pentru serviciu.

Timp de preparare

25 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

2 felii paine toast

1 ceapa mica alba

2 catei usturoi

2 frunze dafin

150 g pulpa porc

sare

piper proaspat macinat

2 lingurite sos Worcestershire

100 ml vin rosu

50 g cascaval  

Mod de preparare

Condimenteaza pulpa de porc cu sare, piper si sos Worcestershire, apoi pune-o intr-o tava incapatoare. Toarna peste ea vinul rosu si adauga frunzele de dafin, apoi da totul la cuptor, la foc mediu, circa 20 de minute.

Cu 5 minute inainte de a scoate pulpa de la cuptor, adauga ceapa taiata marunt si cateii de usturoi. Scoate pulpa de la cuptor si las-o la racit, apoi tai-o marunt si pune-o intre feliile de paine toast.

Asaza si cascavalul, apoi da totul la microunde, circa 3 minute, pana se topeste cascavalul.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre