Ciorba greceasca

| | Actualizat: 2013-06-10 16:53:14

Surprinde-ti familia cu o seara cu specific grecesc si pregateste o ciorba delicioasa a la grec. Ciorba greceasca se prepara din carne de pui asezonata bine cu smantana.

Timp de preparare

 60 min  

Dificultate

 medie  

Ingrediente

 1 punga de spate de pui

1 morcov

300 g telina

1 ceapa

1 lamaie

1 galbenus

100 ml de smantana

patrunjel

sare

Mod de preparare

Taie spatele de pui bucatele micute si pune-le la fiert in 3 litri de apa rece, cu o lingurita rasa de sare si lasa-le la foc potrivit aproximativ 20 de minute. Cand clocoteste, adauga morcovul, telina si ceapa taiate marunt si lasa-le sa fiarba pana se inmoaie bine legumele, aproximativ 25 minute.

Cand este aproape gata se ia de pe foc si se adauga sare si zeama de lamaie si se drege cu albus de ou si smantana. Se presara patrunjel taiat marunt.

Sursa foto: www.bucatareselevesele.ro

Citeste si despre