Surprinde-ti familia cu o seara cu specific grecesc si pregateste o ciorba delicioasa a la grec. Ciorba greceasca se prepara din carne de pui asezonata bine cu smantana.
Timp de preparare
60 min
Dificultate
medie
Ingrediente
1 punga de spate de pui
1 morcov
300 g telina
1 ceapa
1 lamaie
1 galbenus
100 ml de smantana
patrunjel
sare
Mod de preparare
Taie spatele de pui bucatele micute si pune-le la fiert in 3 litri de apa rece, cu o lingurita rasa de sare si lasa-le la foc potrivit aproximativ 20 de minute. Cand clocoteste, adauga morcovul, telina si ceapa taiate marunt si lasa-le sa fiarba pana se inmoaie bine legumele, aproximativ 25 minute.
Cand este aproape gata se ia de pe foc si se adauga sare si zeama de lamaie si se drege cu albus de ou si smantana. Se presara patrunjel taiat marunt.
Sursa foto: www.bucatareselevesele.ro