Cartofi umpluti Byron, la gratar

| | Actualizat: 2013-09-13 16:11:46

Vrei sa prepari un pranz sanatos si delicios pentru familia ta? Atunci cartofii umpluti "Byron" la gratar sunt perfecti pentru tine.

Timp de preparare

 40 min

Dificultate

 usor

Ingrediente

4 cartofi medii

180 g bacon

230 g branza feta

2 linguri de ulei de masline

1 legatura de ceapa verde

1 lingura de smantana  

Mod de preparare

Spala bine cartofii, apoi pune-i la fiert in coaja, cu un varf de cutit de sare. Dupa ce se fierb pe jumatate, lasa-i putin sa se raceasca apoi scoate-le miezul si pune-i intr-un vas mai mare. Taie ceapa verde marunt si amestec-o cu miezul de la cartofi.

Rumeneste putin baconul, apoi adauga-l peste ceapa impreuna cu branza feta maruntita si o lingura de smantana. Amesteca toate ingredientele pana cand obtii o compozitie omogena.

La final, umple cartofii cu acest amestec si pune-le capacele prinse cu o scobitoare. Unge-i cu ulei si pune-i pe gratar pentru aproximativ 3-4 minute.

Citeste si despre