Piept de curcan marinat la gratar

| | Actualizat: 2014-05-08 15:14:37

Pieptul de curcan marinat la gratar este o mancare ideala pentru cina. Este usoara si satioasa in acelasi timp si are o aroma savuroasa. In plus, se pregateste si foarte usor.

Timp de preparare

 40 min

Dificultate

 usor

Ingrediente

2 piepti de curcan

80 g sare

100 g zahar

40 g ghimbir

40 g piper

20 g scortisoara

4 catei de usturoi

Mod de preparare

 Amesteca intr-o cratita sarea, zaharul, sarea, piperul, scortisoara si ghimbirul in 200 ml de apa si lasa-le sa fiarba aproximativ 10 minute. Redu focul si adauga peste compozitie inca 500 ml de apa.

Pune pieptul de curcan intr-un vas mai mare si adauga peste el usturoiul si marinata, apoi pune carnea la frigider pentru o noapte.

Pune pieptul de curcan marinat pe gratar si prajeste-l aproximativ 20 de minute.

Serveste pieptul de curcan cald, cu salata ori cu un sos de mustar.

Citeste si despre