Parfait de cocos

| | Actualizat: 2013-06-26 11:58:17

Vrei un desert delicios si racoritor, atunci alege un parfait de cocos, care are un gust spectaculos si un aspect incantator.

Timp de preparare

  30 min  

Dificultate

usor  

Ingrediente

2 galbenusuri

80 g zahar

100 g lapte de cocos

30 ml lichior de cocos

250 ml frisca

300 g visine

200 ml vin alb

1 baton de scortisoara

Mod de preparare

Bate bine galbenusurile la bain-marie cu 30 g zahar pana cand obtii o crema mai groasa. Adauga treptat si laptele de cocos, apoi lasa compozitia sa se raceasca, amestecand incontinuu.

Adauga si lichiorul de cocos, si frisca batuta bine. Pune amestecul intr-o forma de chec tapetata cu hartie si las-o la congelator peste noapte.

Spala bine visinele, scoate-le samburii si pune-le la fiert impreuna cu vinul alb, zaharul si scortisoara. Serveste parfait-ul de cocos rece, cu sos de visine.

Citeste si despre