Budinca de macaroane cu sunca si sos de rosii

| | Actualizat: 2013-01-14 14:45:05

Budinca de macaroane cu sunca si sos de rosii este un preparat usor de gatit, foarte des intalnit in bucataria internationala.  

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

400 g macaroane

150 g sunca

100 g unt

200 ml sos de rosii

sare

piper

150 g cascaval ras

Mod de preparare

Pune pastele la fiert in apa clocotita cu sare si pregateste-le potrivit instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, taie sunca fasii subtiri, apoi rumeneste-o in untul incins. Adauga sosul de rosii, sare si piper, dupa gust, apoi lasa amestecul la foc mic inca 5 minute.

Scoate macaroanele si lasa-le la scurs, apoi asaza-le intr-un vas termorezistent. Toarna amestecul de sunca si sos tomat peste macaroane, presara cascavalul, apoi da totul la cuptor, maxim 10 minute.

Serveste budinca fierbinte.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre