Cartofi in crusta de malai

| | Actualizat: 2014-03-21 15:22:35

Cartofii in crusta de malai sunt o mancare delicioasa, de post, pe care o poti servi atat la pranz, cat si seara. Usor aromati, cartofii in crusta de malai iti vor incanta papilele gustative.

Timp de preparare

50 min

Dificultate

usor

Ingrediente

4 cartofi

50 g malai

30 ml ulei de masline

1 capatana de usturoi

rozmarin

sare si piper  

Mod de preparare

Taie cartofii cubulete si pune-i la fiert cu putina sare, pentru aproximativ 10 minute. Scurge-i bine de apa si, intre timp, incinge uleiul de masline intr-o tigaie micuta. Caleste usturoiul impreuna cu rozmarinul aproximativ 1 minut.

Pune cartofii intr-o tava mare, tapetata cu hartie de copt si adauga peste ei uleiul impreuna cu rozmarinul si usturoiul. Presara peste cartofi si malaiul, apoi da-i la cuptor pentru 30 de minute, pana cand capata o nuanta aurie deasupra.

Citeste si despre