Chiftele din ficat de pui

| | Actualizat: 2017-06-30 11:59:16

Chiftelele din ficat de pui sunt un aperitiv perfect pentru sarbatori. Se pregatesc rapid, sunt usor de pregatit si au un gust savuros.

Timp de preparare: 40 min

Dificultate: usor

Ingrediente

700 g ficat de pui

2 cepe medii

180 ml ulei

300 g miez de paine

5 linguri de faina

sare si piper  

Mod de preparare

Spala bine ficateii de pui, lasa-i sa se scurga de apa pe un prosop de hartie, apoi da-i prin masina de tocat impreuna cu ceapa calita si miezul de franzela. Amesteca bine compozitia cu ouale batute, condimenteaz-o cu sare, piper si adauga in ea si faina.

Omogenizeaza amestecul, apoi formeaza chiftelute micute si pune-le la prajit in ulei incins. Poti servi chiftelele din ficat de pui cu cartofi, salata sau alaturi de un sos gustos de rosii ori unul cu smantana si usturoi.

Citeste si despre