Cotlete de berbecut cu verdeturi la cuptor

| | Actualizat: 2014-05-15 18:41:11

Vrei sa iti intampini familia cu o masa copioasa si foarte gustoasa? Prepara niste cotlete de berbecut aromate cu verdeturi la cuptor. Se pregatesc usor si au o aroma incantatoare.

Timp de preparare

 50 min

Dificultate

usor

Ingrediente

6 cotlete de berbecut

ierburi aromatice: rozmarin, cimbru si menta

2 catei mari de usturoi

2 linguri de ulei de masline

100 ml vin alb

sare si piper

Mod de preparare

Piseaza usturoiul impreuna cu ierburile aromatice si adauga peste ele sare si ulei de masline. Unge cotletele de berbecut cu acest amestec si lasa-le la marinat cateva ore intr-un vas acoperit cu folie de aluminiu.

Dupa ce s-au macerat cotletele, asaza-le intr-o tava de copt, stropeste-le cu ulei de masline si vin alb, asezoneaza-le cu sare si piper, apoi da-le la cuptor pentru 30 de minute. Serveste cotletele de berbecut calde, cu garnitura de cartofi sau unse cu miere de albine.  

Citeste si despre