Vrei sa pregatesti o gustare rapida, satioasa si foarte hranitoare? Iti recomandam o reteta savuroasa de dovleac copt cu mozzarella delicioasa.
Timp de preparare
50 min
Dificultate
usor
Ingrediente
1 dovleac placintar mediu
2 linguri de ulei de masline
2 ardei grasi
1 ceapa medie
1 ardei iute
1 lamaie
3 linguri de pesto
rucola
sare si piper
Mod de preparare
Asaza dovleacul intr-o tava mare si, separat, amesteca intr-un castron mic uleiul de masline cu ardeiul iute. Toarna acest amestec peste dovleac si da-l la cuptor pentru 14 minute. Adauga apoi ceapa si ardeii tocati marunt si mai lasa dovleacul la cuptor 20 de minute, pana cand se inmoaie legumele.
Cand dovleacul este gata, serveste-l cu salata de rucola, asezonata cu zeama de lamaie, sare si piper, presarat cu mozzarella si cu putin sos pesto.