Dovleac copt cu pesto si mozzarella

| | Actualizat: 2013-10-11 16:37:43

Vrei sa pregatesti o gustare rapida, satioasa si foarte hranitoare? Iti recomandam o reteta savuroasa de dovleac copt cu mozzarella delicioasa.

Timp de preparare

50 min  

Dificultate

usor

Ingrediente

1 dovleac placintar mediu

2 linguri de ulei de masline

2 ardei grasi

1 ceapa medie

1 ardei iute

1 lamaie

3 linguri de pesto

rucola

sare si piper  

Mod de preparare

Asaza dovleacul intr-o tava mare si, separat, amesteca intr-un castron mic uleiul de masline cu ardeiul iute. Toarna acest amestec peste dovleac si da-l la cuptor pentru 14 minute. Adauga apoi ceapa si ardeii tocati marunt si mai lasa dovleacul la cuptor 20 de minute, pana cand se inmoaie legumele.

Cand dovleacul este gata, serveste-l cu salata de rucola, asezonata cu zeama de lamaie, sare si piper, presarat cu mozzarella si cu putin sos pesto.

Citeste si despre