Dovlecei umpluti

| | Actualizat: 2013-04-17 14:23:42

Daca esti innebunita dupa dovlecei, insa nu mai ai nicio idee cum sa ii prepari, o solutie ar fi dovleceii umpluti cu carne, care sunt savurosi, sanatosi si extrem de usor de preparat.

Timp de preparare

60 min  

Dificultate

usor  

Ingrediente

piept de curcan

1 dovlecel

1 cartof

1 morcov

sare  

Mod de preparare

Curata si spala bine toate ingredientele. Pune pieptul de pui la fiert 20 de minute, apoi adauga cartoful, morcovul si lasa-le sa mai fiarba inca 15 minute.

Taie dovlecelul pe jumatate pe lung si lasa-l la aburi pentru 10 minute. Piseaza cartoful si morcovul, taie carnea marunt si pregateste un piure pe care il amesteci cu unt si sare.

Scobeste dovlecelul in mijloc si amesteca miezul cu piureul. Umple jumatatile de dovlecel cu amestecul de legume si carne si asaza-le intr-o tava unsa cu unt. Toarna peste ele putina apa si pune tava la cuptor pentru 20 de minute.

Inainte de a-l servi, rade putin cascaval peste el.

Citeste si despre