Fasole verde cu pui

| | Actualizat: 2012-09-18 15:22:32

Mancarea de fasole verde cu pui este una dintre retetele de sezon, potrivita pentru a fi inclusa intr-o dieta hipocalorica.

Timp de preparare

30 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

1 kg fasole verde

2 cepe

1 legatura ceapa verde

300 g rosii decojite

usturoi

sare

piper

1/2 kg pulpe de pui

verdeata proaspata (marar, patrunjel)

Mod de preparare

Spala pulpele de pui, apoi aseaza-le intr-o tava cu putina apa si da-le la cuptor.

Fasolea curatata de ate, spalata si rupta in bucati o pui in cratita unde ai calit ceapa. Adauga apa calda si lasa sa fiarba totul circa 15 minute.

Adauga in mancarica rosiile decojite si usturoiul. Potriveste mancarea de gust, adaugand sare si piper.

Presara verdeata proaspata peste mancare.

Serveste fasolea alaturi de bucati din puiul copt in tava.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre