Kebab

| | Actualizat: 2012-08-22 17:42:38

Kebab-ul este un preparat specific bucatariei arabesti, care are un gust exotic si aromat.

Timp de preparare

35 minute

Dificultate

mediu

Ingrediente

400 g carne de miel

2 linguri de otet balsamic

1 lingurita de mustar Dijon boabe

frunze de menta, tocate marunt

2 crengute mici de rozmarin

piper rosu, sare

2 linguri de ulei

1 catel de usturoi, ras pe razatoarea mica

Mod de preparare

Taie carnea cubulete, apoi pune-o la marinat intr-un amestec din otet balsamic, mustar Dijon boabe, frunze de menta tocate marunt, rozmarin tocat marunt, piper rosu, sare si usturoi. Lasa totul la frigider, acoperit cu o folie alimentara, minim o ora.

Aseaza bucatile de carne pe bete de frigarui, apoi pune-le pe un gratar incins. Lasa-le sa se rumeneasca, circa 3-4 minute, pe fiecare parte.

Tipul bucatariei

Arabeasca

Citeste si despre