Daca mai ai ratacite prin camara cateva borcane de castraveti murati, poti pregati o delicioasa mancarica de castraveciori.
Foto: all-food.ro
Timp de preparare
45 minute
Dificultate
Usoara
Ingrediente
1/2 kg castraveti murati
2 cepe mici
2 catei de usturoi
1 lingura amidon
1/2 ceasca ulei
1 l apa
3 linguri pasta de tomate
1 legatura patrunjel
400 g carne (porc sau pui)
Mod de preparare
Taie carnea cubulete potrivite, apoi pune-o la rumenit in uleiul incins, adauga ceapa taiata marunt si usturoiul tocat. Lasa sa se rumeneasca toate, apoi adauga castraveciorii taiati felii si toarna apa deasupra.
Adauga pasta de tomate si lasa mancarica la fiert circa 30 de minute. Dupa trecerea acestui timp pune in mancare amidonul dizolvat in putina apa si lasa sa fiarba la foc mic.
La final presara patrunjelul tocat si serveste mancarea calduta.