Odata ce primavara isi intra in drepturi, iar verdeturile din gradini incep sa apara, ne putem diversifica meniul cu niste preparate slab calorice, dar extrem de gustoase.
Timp de preparare
60 minute
Dificultate
Usoara
Ingrediente
1/2 kg piept de pui
2 cepe
3 legaturi de marar
1 cutie rosii in bulion (400 g)
250-300 ml supa de pui
2 linguri ulei de floarea soarelui
sare
piper
Mod de preparare
Rumeneste pieptul de pui, taiat fasii, in doua linguri de ulei. Cand puiul este gata, da-l deoparte si pastreaza uleiul in care l-ai prajit.
Pune ceapa la calit, apoi adauga jumate din cantitatea de marar si stinge totul cu supa de pui. Lasa mancarica la fiert, la foc mic, circa 30 de minute, apoi adauga rosiile in bulion pasate (tocate) si mai fierbe totul inca 20 de minute.
Adauga cealalta jumate din cantitatea de marar si potriveste mancarea de gust, adaugand sare si piper.