Mancare de pastai

| | Actualizat: 2012-04-20 16:10:44

Mancarea de pastai este una dintre cele mai gustoase preparate! Fie ca este fasole verde sau ca e galbena, mancarica garnisita cu sos de rosii si usturoi este un deliciu pentru toata familia!

Timp de preparare

40 min.

Dificultate

usoara

Ingrediente

1.5 kg pastai de fasole (verde sau galbena)

2 cepe mici

1 conserva rosii in bulion

piper boabe

sare

piper macinat

4 catei de usturoi

1 legatura de marar sau patrunjel

Mod de preparare

Toaca ceapa si pune-o la calit in putin ulei, in oala in care prepari mancarea.

Las-o sa se cristalizeze, apoi adauga fasolea pastai (de la conserva sau proaspata).

Adauga sare, piper si apa, pana cand se acopera fasolea.

Bag-o la cuptor si las-o sa fiarba si sa scada.

Cu 10 minute inainte de a fi gata, pune si rosiile in bulion si usturoiul tocat marunt.

Dupa ce o scoti de la cuptor, presara pe deasupra patrunjel sau marar tocat marunt, dupa preferinta.

Tipul bucatariei

romaneasca

Citeste si despre